bieshuttendorp nieuw

Stichting Biesbosch Huttendorp Lage Zwaluwe zoekt U!!

Zoals u misschien al heeft gehoord, is het bestuur van Stichting Biesbosch Huttendorp Lage Zwaluwe druk bezig met de voorbereidingen voor de derde editie van Biesbosch Huttendorp voor de jeugd van Lage Zwaluwe.

In de laatste week van de zomervakantie gaan we weer het vierdaags evenement organiseren voor de jeugd van 4 t/m 12 jaar. Op deze dagen gaan de kinderen in verschillende groepjes samen timmeren, ravotten, hutten bouwen, spelen, eten, drinken maar vooral plezier maken!!! En hier hebben wij uw hulp bij nodig!!!

Welke hulp kunnen wij gebruiken?


Net zoals bij de vorige editie zoeken wij papa’s, mama’s, opa’s, oma’s en iedereen die zijn steentje bij wil en kan dragen om tijdens deze vier dagen te komen helpen om natuurlijk de kinderen zoveel mogelijk plezier te laten beleven en mooie hutten te bouwen. Wij zoeken daarom mensen die de groepjes met jongere kinderen willen begeleiden bij het maken van een hut en mensen die ons willen helpen met het voorbereiden en uitdelen van de lunch en voor de afsluitende activiteiten. U kunt zelf kiezen wanneer u wilt komen helpen. U kunt natuurlijk alle vier de dagen komen maar komt 1 dag of verschillende dagdelen voor u uit dan kan dat natuurlijk ook.

Wij zouden het zeer op prijs stellen als van iedere deelnemer een ouder/verzorger/opa en of oma ons voor tenminste een dagdeel zou kunnen komen helpen.

Want zonder uw hulp kunnen wij dit evenement niet organiseren!

Alle hulp is welkom!!

Waar kunt u zich aanmelden?


Als u uw hulp wilt aanbieden kunt u ons een mailtje sturen: info@biesboschhuttendorp.nl.

Ook is het mogelijk ons via Facebook een bericht te sturen. Wilt u in uw bericht aangeven welke dagen of dagdelen u ons kunt komen helpen en naar welke activiteit (voorbereiden/ uitdelen lunch, barbecue of begeleiden groepje jongere kinderen) uw voorkeur uit gaat en of u eventueel in het bezit bent van een EHBO diploma. Wij gaan dan ons best doen om iedereen naar zijn of haar wens in te delen!!

Wij hopen op heel veel vrijwilligers om hier een geslaagd maar vooral gezellig evenement van te maken zodat we dit evenement jaarlijks voor “onze jeugd” kunnen organiseren!!!

Als u nog vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen via info@biesboschhuttendorp.nl.

Uiteraard is het ook mogelijk om telefonisch contact met een van ons op te nemen.

Wij zien uw aanmelding graag verschijnen!!!

Namens Stichting Biesbosch Huttendorp Lage Zwaluwe
Marc-Jan Witte ( voorzitter )
Brenda Witte-Eestermans ( penningmeester )
Chantal Kloens-Visseren ( secretaris )