bieshuttendorp nieuw

Word sponsor

Bent u een Zwaluwse Ondernemer of Zwaluwnaar met een groot “maatschappelijk” hart dan vragen wij u om een bescheiden bijdrage om van het jaarlijks terugkerende  Biesbosch Huttendorp Lage Zwaluwe een succes te maken.

Wat voor sponsoring zoeken wij?

Club van 25

Laten we voorop stellen, we zijn met iedere euro blij, maar het lijkt ons super om een Club van 25 op te richten. Wat houdt dit in? We zoeken 25 sponsoren die ieder jaarlijks €25 willen sponsoren. Uw naam of uw bedrijfsnaam komt dan op het Club van 25 sponsorbord te hangen tijdens het gehele evenement. Uiteraard bent u vrij om uw sponsoring op te zeggen. Wij zullen u ieder jaar opnieuw benaderen met de vraag of u nog lid wilt blijven van de Club van 25.

Hebt u interesse om lid te worden van de Club van 25 of heeft u vragen hierover, neemt u dan vrijblijvend contact op met een van onze bestuursleden (zie contact pagina).

Als u een Zwaluwnaar bent

We zijn met iedere bijdrage blij! Of het nu gaat om € 1, €10 of €100! U bent zelf vrij om eenmalig een bedrag te sponsoren.

Als u uw Zwaluwhart wilt laten spreken, kunt U eenmalig een bedrag overmaken op rekeningnummer

NL 54 RABO 0304 5170 03

T.n.v. Stichting Biesbosch Huttendorp Lage Zwaluwe

Onder vermelding van: eenmalige sponsoring met uw naam.

Als tegenprestatie nodigen wij u uit om op een van de dagen, onder het genot van een kopje koffie met iets lekkers, te komen kijken. U kunt dan met eigen ogen zien wat het Huttendorp inhoudt en hoeveel plezier onze Zwaluwse Jeugd aan dit evenement beleefd.

Als u een Zwaluwse Ondernemer bent

Als ondernemer heeft u misschien naast of in plaats van een financiële bijdrage ook andere mogelijkheden om bij te dragen op het gebied van sponsoring. Denk hierbij aan materialen en          diensten binnen uw eigen branche bijvoorbeeld spijkers, ijs, drinken, verzorging van lunch of gedeelte hiervan en heel veel andere zaken.

Als tegenprestatie voor uw sponsoring krijgt u een eervolle vermelding op onze website en facebookpagina en natuurlijk op ons sponsorbord wat de gehele week op het terrein staat. Of u kunt zelf een bord of spandoek aanleveren wat wij een mooi plekje geven op ons terrein tijdens het gehele evenement.

Hebt u interesse en wilt u ons helpen, neem dan contact op met ons!

U kunt via ons e-mailadres: info@biesboschhuttendorp.nl contact opnemen, maar uiteraard kunt u ons ook telefonisch benaderen.

Deze gegevens vindt u op onze contact pagina.